OM OS

Vores Historie

Life Flow Energy  ” vores hjertebarn ” er en manifestation af vores intention om, at dele vores specialiserede færdigheder og viden med omverden.

Vi er et par, som mødte hinanden i en forholdsvis moden alder for 16 år siden i forbindelse med en Mystikkens Univers Messe i KB Hallen.

Da vores veje endelig forenede sig, følte vi begge to en utrolig glædelig energi tilstedeværelse, der på en måde føltes, som en velsignelse af vores forhold.

Vores forenede livsvej, har lige siden været et studie i alverdens åndsvidenskab, kurser, meditation og bøn, som på en naturlig og harmonisk måde, har udviklet os til de mennesker vi er i dag.

Interessen for studier om den åndelig verden og den åndelig verdens interesse for os, startede for os begge 2 i en forholdsvis ung alder.

For Cebastian kom den som femtenårig , ved mødet med hans gale svoger, som introducerede ham for indiansk Toltekisk shamanisme og andre uortodokse livsstils filosofier og trosretninger.

For Mona startede bekendtskabet som 13 årig, ved at hun på egen hånd og helt af sig selv, åbnede sig og begyndte at se fremtidige begivenheder.

Da den alternative og spirituelle verden altid har spillet en stor rolle i vores begge tos liv, faldt det os helt naturligt at fuldføre og opnå en uddannelse som  “Tahiti Mana Exclusive Kahunga Medium Clairvoyant Coach ” . Uddannelsen bestod af 3 niveauer og dermed udgjord en fuld Master grad. Vi blev begge undervist  hos Michel Yieng Cow, som har 50 års erfaring og er kendt som Tahiti Mana Medium Clairvoyant. Uddannelsen omfattede Etik, Systemisk kommunikation, Den positive psykologi, Målsætning, Numerologi, Det kinesiske syn, Feng Shui (grundskolen), Det kinesiske dyreskop, Praktisk kinesisk numerologi, Numerologi i Tarot, Numerologi i spillekort, Astrologi, Kabbalah, Tarot de Marseilles, Fransk Tarot, Engelsk Tarot, Dansk Tarot, Tarot de Paul Gauguin, Læren om oplæg og Medium.

Selvom vi begge 2 har brugt størstedelen af vores liv i det veletablerede erhvervsliv og uddannelsessystem, har vi altid haft vores fokus på den åndelige side af tilværelsen.

Om Mona

Hvem er jeg? mit navn er Mona Zenubia Laffi. Jeg er synsk clairvoyant og arbejder med clairvoyance fra min base i Greve på Sjælland. Jeg har 40 års erfaring med clairvoyance (klarsyn) kombineret med (klarhørelse) og (klarføling). Jeg er specialiseret i den ældgammel læsning i kaffegrums, som er en del af Tasseologi videnskaben og har suppleret denne kunst med læsning i tarotkort.

Jeg er født i 1969 og min først erfaring, som medium clairvoyant, viste sig allerede da jeg var 13 år i form af syn om fremtiden gennem drømme og klarsyn og i form af kommunikerede budskaber fra den spirituelle verden. Denne evne blev åbenbaret for mig fra den ene dag til den anden.

Min første erfaring med kaffegrums læsning går helt tilbage til årene i gymnasiet i Irak, hvor jeg læste i kaffegrums for mine familiemedlemmer og venner. Sidenhen har mit renommé, som en god og præcise clairvoyant, vokset sig større takket være mine evner til at levere specifikke detaljer og rammende synske forudsigelser. Med tiden har jeg givet clairvoyance til mange forskellige mennesker med meget forskellige baggrunde.

Jeg har gennemført flere Universitets uddannelser, en Bachelorgrad i Fransk litteratur både i Irak og i Danmark, en Bachelor og Magistergrad i Mellemøstlige studier og Arabisk på Københavns Universitet og har arbejdet  i DR som nyhedsredaktør og oplæser, i CKU som kulturformidler, i Rigspolitiet som Analytiker og på Politiskolen som udarbejder af undervisningsmateriale til den nye politiuddannelse.

Jeg håber, at jeg med min gode intention og kærlighed igennem LifeFlowEnergy kan være til glæde og gavn for de mennesker, som jeg kommer til at møde på min vej.

Om Cebastian

Mit navn er Cebastian Matinus Winter Jespersen og min baggrund og interesse for kroppens helse og for at arbejde som behandler tog sine spæde skridt, da jeg som ung mand i hæren blev uddannet som den frie sygehjælper og som instruktør i fysisk uddannelse og træning på hærens gymnastikskole. Emnerne anatomi, fysiologi, sygdomslære, samt fysisk og psykisk førstehjælp fandt jeg meget interessante. Men selve træningen i, hvordan man hjælper andre mennesker i akutte krise situationer, overbeviste mig om at det var inden for dette område, at jeg ville arbejde fremover.

Derefter under min 10 årige ansættelse i det Præhospital Akutberedskab som brandmand og ambulancebehandler, blev mine erfaringer og uddannelse inden for disse områder overbygget og for alvor brugt i praksis.

Vejen forud for min nuværende praksis med Shiatsu behandling og Qi Gong healing, har været en lang og naturlig proces. Via mine mange år med Karate og Kung Fu træning og de dertil hørende traditioner, blev jeg bekendt med TCM (traditionel kinesisk medicin) og de behandlingsmetoder, som har rødder i de gamle taoistiske overbevisninger.

Jeg fandt i disse orientalske behandlingsformer et mere sammenhængende og helhedsorienteret syn på menneskekroppen, noget man ikke finder i vestens medicinske behandlings systemer.

På ovennævnte baggrund besluttede jeg mig for at gennemføre uddannelsen, som Zen Shiatsu terapeut på Center for Shiatsu ved Greame Docherty. Jeg har løbende igennem en årrække deltaget på workshops og kurser arrangeret af Healings og Qi Gong mester Robert Peng.

Jeg håber min korte introduktion her giver et nogenlunde billede af, hvilken person du vil møde, når du vælger en behandling hos mig.

Jeg vil i hvert fald glæde mig til at møde dig i vores behandler klinik i Greve.