Magi Fjernelse

Magi fjernelse

Vi har nok alle hørt historier om magi, lige fra eventyr historierne som Merlin til de historiske fortællinger, såsom Moses kampe mod de egyptiske ypperstepræster i bibelen, de sibiriske og indianske shamaner og voodoo magien fra Afrika. 

Der findes den dag i dag  stadigvæk mennesker, der evner at udføre magi for både gode og slette formål. Udøvelsen af diverse magi former er udbredt i hele verden, dog hovedsageligt i Asien, Mellemøsten, Afrika, sydamerika og nogle steder i østeuropa. De har alle et fælles formål, nemlig at påvirke den måde en person kan opføre sig og handle på. Generelt set, vil personen ikke længere kunne opføre sig på sin naturlige måde, men derimod vil personen være under en andens kontrol og indflydelse. 

I den vestlige verden, er sort magi bedre kendt, som trolddom, hekseri, djævel tilbedelse og satanisme. I alle tilfælde, indebærer sort magi kontakt med onde ånder, der bliver brugt til at fuldføre det arbejde, som magi udøveren ønsker at opnå.

Sort magi er en gammel og en ekstrem ond fremgangsmåde, der udnytter de fem elementer i de synlige og usynlige videnskaber som kemi, fysik, biologi, elektroner og æter, til at påføre smerte og lidelse på ellers uskyldige mennesker. 

En sort magiker ved hvordan man kan hidkalde onde ånder til handling. Det kan være en person, der praktisere denne viden, som en ond tidsfordriv, men det er dog mere sandsynligt, at det er en, der udfører dette arbejde som et erhverv.  

Jeg kan efter min oplæring i magi fjernelse i Egypten, hjælpe dig med at fjerne de fleste former for magi. Jeg arbejder udelukkende med fjernelser. 

Jeg arbejder kun med de højerestående lysvæsner fra den åndelige verden, når jeg laver magi fjernelse. Dette arbejde kan strække sig over flere uger til måneder, alt efter magiens styrke.

I universet findes der både organisk og uorganiske væsner. Der findes lysvæsner, såsom engle og skytsengle, der med deres kærlighed hjælper os livet igennem. Der findes også laverestående mørke væsner, såsom traume ånder, som lever på vores energi og frygt og dermed kan forårsage sygdom, tilbageslag, nederlag, ja selv adskillelse og i nogle tilfælde skilsmisse og had mellem to, som elsker hinanden. 

Der findes mennesker, som har evnet at få disse laverestående væsener til at tjene deres vilje og bruger dem til at udføre magi mod andre mennesker. Det er næsten for svært at tro på, at nogle mennesker vil gå så langt, som at benytte sig af sort magi for at opnå tingene på deres egen måde. Og der eksisterer ikke noget, som kan være mere kontrollerende over en persons legeme, sind og ånd som en sort magis forbandelse. 

Mange af jer har hørt om voodoo og andre former for magi. Jeg arbejder på at fjerne denne ondskabsfulde magi fra dit liv. Hvis du tror at du er ramt af magi og lider under dens besværgelse, så kan jeg tilbyde dig hjælp med magi fjernelse, hvis du selv retter henvendelse til mig for at få denne hjælp . 

I givet fald taler vi om de symptomer, som du mener skyldes magi og efter at vi har udelukket andre årsager til dem ved hjælp af en clairvoyance session, kan jeg lave magi fjernelse for dig.  

Viden om magi fjernelse kom ind i mit liv, da jeg var 16 år gammel. Et familiemedlem havde lige købt et hus, hvor sælgeren havde efterladt to gamle bøger. Personen tog en bog og gav mig den anden. Til min store overraskelse var det en ældgammel bog, der indeholdte en masse viden omkring dette og andre relaterede emner. I begyndelsen følte jeg mig ikke stærk nok til at læse bogen på trods af nogle forsøg, men som årene gik og i forbindelse med forskellige omstændigheder i mit liv, fandt jeg troen, styrken og nysgerrigheden til at fordybe mig i bogens indhold. Da jeg studerede på Københavns universitet, valgte jeg at opholde mig et år i Egypten som udvekslingsstudent. Der mødte jeg en person, som havde lært denne viden og arbejdede med det professionelt. Han oplærte mig i hans teknikker og metoder i praksis i det års tid jeg befandt mig i Kairo.

Da jeg vendte hjem igen, begyndte jeg at studere den gamle bog, som viste sig at være et meget gammelt videnskab om magi og magi fjernelser, samt beskyttelse mod udefra kommende negative energier. Jeg blev oplært i fjernelse af magi og har sidenhen studerede og anvendt denne gamle viden til at hjælpe andre mennesker.  

Sort magi blokerer en persons visdom og intelligens, og alle forsøge på at løse problemet er forgæves. Personen føler sig mentalt blokeret, søvnrytmen bliver forstyrret med dårlige drømme og negative tanker. Personen vil føle en tyngde og vægt på hjertet og sammensnøring i halsen.

Til tider, kan der forekomme blå mærker på lårene, uden nogen relateret smerte eller årsag. Der kan også forekomme hurtigere og uregelmæssig hjerterytme og vejrtrækningsproblem, uden fysisk anstrengelse. Der kan være skænderier i familien uden nogen grund, og de følsomme mennesker vil kunne føle tilstedeværelsen af nogen i huset. 

Personen føler sig kvalt og rastløs i alle situationer og er aldrig i fred med sig selv. Personen forbliver deprimeret med manglende entusiasme eller ønske om at leve og vokse i livet. 

Konsekvenserne af sort magi

Sort magi kan virkelig have ødelæggende konsekvenser i livet for den person, som magien er rettet imod, ved at ødelægge ethvert aspekt af den ramte persons liv, hvad enten, det er karriere og erhvervslivet eller rigdom og velstanden. Sort magi kan skabe problemer i familien eller unødvendige konflikter og fobier. Den kan have en negativ indvirkning på børn og resten af familiemedlemmerne, hvilke i sidste ende vil skabe kronisk helbredsproblemer, ødelægge den mentale fred og lykke. Den kan forårsage indre uro og atypisk og unormal adfærd og endda forårsage unaturlig dødsfald i ekstreme tilfælde. 

Den sorte magis forbandelse kan være et meget magtfuld våben og fjernelsen af en sort magi formular er ikke altid nem og ligetil. For der findes ingen øjeblikkelig kur mod sort magi, forstået på den måde, at du ikke bare kan tage en pille og så er forbandelsen fjernet. 

Magi fjernelsens process involverer gentagene dybe bønner og skrifter, som vil strække sig over en længere periode, da der skal tages hensyn til tidspunkter på dagen, hvor de ønskede energier er stærkest.