Forudsigelser

Dette er første gang at jeg udarbejder forudsigelser for verdensplanen. Husk at vi alle har et valg og vores fremtid bygger vi selv. Tag disse forudsigelser med et gran salt.

Forudsigelse 2022

· Området omkring Grønland, Canada og Alaska vil lide stor legemsbeskadelse. Skaden vil komme i 2 bølger eller i to omgange og er i samme størelse.

· Området under Grønland i vestsiden af jordkloden omkring Cuba og Haiti, vil lide tab måske økonomisk ifm. naturkatestrofe i 2 omgange.

· Australien vil opleve en ekstrem varme uden naturbrande.

· Rusland vil stille sig op som dommer mod andre nationer, de vil være fordømmende uden at løfte sværet. De vil mere agere provokerende.

· I mellemøsten vil der være mange demostrationer og magthaverne vil prøve at undertrykke befolkningen og befolkningen vil kæmpe imod. Der er en hjælpende hånd fra USA til en af parterne.

· Der kommer et vandproblem i Ægypten og længer nede i Sudan. Der er blevet dæmmet op for vandet, så der ikke kommer meget vand igennem Nilen til Ægypten. Der vil samtidig være tørke i Afrika.

1/8

Forudsigelse 2022

· Nordamerika vil lave en aftale med Brasilien, for at få del i amazonas resurser og det vil gå ud over 3 små stater nord for Brasilien. Argentina, Chile og Urguay vil lide økonomisk nød og en af deres præsidenter vil blive meget syg og vil ikke kunne reagerer i et stykke tid.

· EU laver nogle nye aftaler, hvor de nordlige stater får noget ud af sydstaterne, så sydstaterne vil betale prisen og intet få ud af aftalen men vil nærmest være undertrykt. De stater der ligger øst på vil blive holdt helt udenfor.

· Rusland er iklædt en rejsedragt og er på diplomatisk turné i EU, men de er snu som ræven og er ude på at hamstre som egernet økonomisk.

· Kina er en kæmpe stor abe, som er ondskabsfuld og er en stor snydepels. De vil prøve at fremstå kærlig, men det er et skuespil og de vil skuffe. Kina ser sig selv som den gamle stærke nation som under kejser tiden.

· Der kommer noget diplomatisk skuespil strid imellem Nord og Syd korea.

· Thaiwan kommer til at lide mangel, landes rygrad er knækket og de vil fremstå som en tigger.

2/8

Forudsigelse 2022

· En nation eller en union, der ledes af en kvinde bejler til nordkorea, hun er mørkhåret.

· Japan kommer med en ny teknoligisk opfindelse, der vil begejstre verden.

· Naturen kan godt se sig sur på Japan og de vil blive ramt af jordskælv i den vestlige del af landet. Jordskælvet viser sig som medusa.

· Vest Eu vil blive ramt af voldsom regn, lyn, torden og oversvømmelser og mennesker vil skjule sig i huler i bjergene og afgrøder vil blive ødelagt.

· Et skjult stort krigsskib/ubåd gemt bag en flodhest vil vise sig på havet.

· En folkelig undergrundsbevægelse kommer frem for at irettesætte/konfronterer imod frås og udnyttelse. Bevægelsen er rettet mod en statsleder/diktator med et tyndt ansigt og en meget stor næse, muligvis i nordafrika Algeriet, Maroco eller Tunesien.

3/8

Forudsigelse 2022

· En fredelig overdragelse af magten fra en ældre mand til en kvinde vil finde sted i en rig nation. Den syge ældre mand får rådgivning af en kraftig mand, bliver en vigtig begivenhed.

· Kina prøver at styre/misbruge et mellemled (en stor fed rotte), en der kan frembringe tab og kan bruges til at udgøre en trusel, muligvis en sygdom der spredes og kan bruges til at true og styre landene i EU og USA.

· Hele jorden vil blive ramt af en mørker periode, hvor man vil mærke at tankerne går mere mod det onde end imod det gode. Man har nærmest brug for at lyset vil træde til og at vi få hjælp ude fra for at komme over denne kommend periode. Det svare til når en pandami rammer hele jorden og vi går i en lidt mørk tilstand. Det kan også være følgerne efter den pandami, som vi har gået igennem. Menneskerne bliver mere grådige og ondskabsfulde og tænker ikke på andre. Generalt rammer det hele jorden, men jeg ser norden med lidt mere lys over den, det er jo også de mere humanitær nationer

4/8

Forudsigelse 2022

· USA vil forsøge at holde fast på magten, det er som om de er ved at miste den, men kæmper ihærdigt for at fastholde den.

· Rusland vil vise sig som den gode venlige hjælpsomme hund for nogle lande, men det er et rent skuespil, for når man ser på ansigtet er det ikke en hund men en ræv.

· Australien holder sig meget for sig selv, men de kan godt vise ansigtet engang imellem, ikke noget særligt.

· 2 stormagter står ansigt til ansigt, hver en af dem prøver at etablere en vej, der siger at vi er de gode og os skal du følge. En 3. magt, som ikke er en stormagt, dog er på vej, viser hovedet en gang imellem, som en muldvarpe, der stikker hovedet op og viser sig, som en lillebror der laver ballade. De 2 stormagter ligge i hver deres ende af verden og den lille ligger i midten og har helt sin egen agenda. Den 3 magt, som er Lillebroderen, hænger lidt sammen med stormagten på venstre side.

5/8

Forudsigelse 2022

· Der vil være en oliekrise i det kommende år. Der er en olielamp tændt og der ryger ud af den. Den ligner også ånden i lampen der kommer frem, lillebroren vil opnå nogle aftaler, hvor resten af verden vil blive overrasket. Det er som om det er noget ånden i lampen kan gøre og ikke noget man normalt kan opnå.

· Fordi EU går meget op i udvikling af grøn energi skabes der nogle konflikter med olielandene, hvor USA har større interesse i olielandene end de har i udvikling af Grøn energi.

· Der vil komme nogle arabiske olielande som laver fredsaftaler med Isreal.

· Eu skal forberede sig på at skal igennem 7 magre år. De kan sagtens komme igennem dem, dels har de aftaler med 2 forskellige steder i verden, men de har også en krisekasse, som gardere dem i hvertfald i de 2 år ud af de 7. Det er også det rigtige at række hånden ned i kassen.

· De lande der har et kors på flaget vil indgå aftaler. 2 lande fremstår tydeligt og det er indbyrdes aftaler omkring noget økonomistøtte, hvor de hjælper hinanden i den kommende udfordrindsperiode. Korset lyser og der vil komme nye indbyrdes nordiske aftaler, som kan hjælpe dem gennem de 7 magre år.

6/8

Forudsigelse 2022

· Der indgåes en aftale mellem 2 nationer eller partier, som kan vise et nyudviklet drivhus frem, der effektiv kan producerer mad på nye måder.

· Kina er på vej til at overtage et andet lille land, som har mange fisk omkring sig.

· Et stærkt land, anvender pisken igen for at holde slaverne under kontrol i april måned.

· Der kommer 2 store vulkanudbrud 2 forskellige steder, den største er tæt på dragen, muligvis Japan.

· Høsten vil fejle i en del lande, sygdom vil ramme afgrøder.

7/8

Forudsigelse 2022

.

· Der vil blive bygget en ny bro til universet til en kontakt i rummet, specifikt fra et sted.

· Bierne skal beskyttes de vil bliver angrebet.

· En verdenskendt person vil dø i en relativ ung alder, har lys hud og mørkt hår.

· En organisation arbejder ihærdigt på at opnå nogle opstillet mål, men ender med frugtløs handlinger.

8/8