Life Wave

Har ydet dette service siden 2010

Clairvoyance og kaffegrums læsning, “Tasseologi”

Har du nogensinde undret dig over, hvad bunden af din kaffekop vil afsløre for dig, hvis den kunne tale? Måske ikke. Dog er der en del, inklusiv mig selv, som vil fortælle dig, at din fremtid, fortid og nutid kan ses og læses der.

Jeg kan spå dig, ved at se ind i det kaffegrums, som du efterlader i din kaffekop. Denne okkult videnskab af kaffegrums læsning (eller teblade læsning) kaldes for Tasseologi. Tasseologi er også kendt som Tasseomanci eller Tasseografi . Det er en metode eller en spådomskunst, hvor de tegninger og symboler, som viser sig i kaffegrumset, fungerer som et rekvisit for udøveren til at gennemtrænge sløret for det ukendte og det spirituelle univers.

Termen Tasseomanci bliver sammensat af ordet (Tassa, som betyder kop på arabisk) og Manci, som betyder divination eller spådom, hvilke er en del af den parapsykologisk viden og er defineret, som evnen til at modtage budskaber om livet og universet gennem intuitive fortolkninger af synkroniske begivenheder vist i form af symboler og tegninger i koppen.

Det er lige så mystisk, som det er fascinerende for mange at få vejledning og/eller rådgivning omkring deres kærlighedsliv, finanser og økonomi, helbred, familie og selv deres kæledyrs velbefindende med denne metode.

Jeg har 40 års erfaring med clairvoyance i form af klarsyn kombineret med klarhørelse og klarføling. Disse evner hjælper mig med at spore mig ind på den energi og frekvens, som du udstråler, vibrerer og transmitterer. Dermed skabes et kvantefelt som jeg gennemser ved at bruge forskellige metoder.

Det er meget lignende det at spore sig ind på et øjebliksbillede af en travl gade, hvor enhver detalje omkring hvad der foregår lige på dette sekund, er frosset i tiden, så man kan observere det.

Min intuitionen og clairvoyante evne til at se igennem sløret, der skjuler den spirituelle verden fra den kendte, spiller en stor rolle i denne process, fordi alt hvad der viser sig i kaffekoppen eller Tarotkortene bliver visuelt analyseret gennem min clairvoyante medfødte evne. Med andre ord går min intuition og evne ind og forbinder mig direkt med den spirituelle verden og dit kvantefelt ved hjælp af kaffegrumset og tarotkortene.